Tältä näyttää uusi Transformers-elokuva – katso maistiainen

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensimmäinen Transformers-elokuva sai taannoin suuren suosion ja nosti Megan Foxin supertähdeksi. Leffan jatko-osa ei menestynyt aivan yhtä hyvin, mutta sekin saa vielä jatkoa. Monien värikkäiden vaiheiden jälkeen Transformers 3: Dark of the Moon -elokuva alkaa olla valmiina esitettäväksi.

Michael Bayn ohjaaman leffasarjan kolmannessa osassa Megan Fox on jätetty syrjään, ja hänen tilalleen pestattiin toinen räväkkä kaunotar Rosie Huntington-Whitely. Miespääosassa nähdään tuttuun tapaan Shia LeBeouf, joka joutui viime viikonloppuna baaritappeluun Yhdysvalloissa.

Uuden elokuvan ensimmäinen traileri esitettiin näyttävästi sunnuntaina Super Bowl -ottelun yhteydessä noin 130 miljoonalle katsojalle. Elokuva saa ensi-iltansa 1. heinäkuuta 2011. Katso traileri tästä tai artikkelin yltä.