Viinakaupan katastrofista YouTube-hitti – katso hurja video

Nettivideot · Stara.fi

Taannoin verkossa nähtiin valvontakameran videotallenne tilanteesta, jossa trukkikuski törmäsi varastohyllyn jalkaan sillä seurauksella että valtava hylly romahti sisältöineen. Työntekijä selvisi vain hyvällä onnella ilman vakavia vaurioita.

Nyt hieman vastaava video kerää katsojia YouTubessa. Siinä varastomies nähdään täyttämässä viinakaupan viinihyllyä kaikessa rauhassa. Kun hyllyt alkavat olla täytettynä, tapahtuu yllättävä käänne. Noin kolmen metrin korkuinen ja kuuden metrin levyinen viinihylly antaa nimittäin periksi ja kaatuu pulloineen miehen päälle.

Työntekijä ehtii alta pois viime hetkellä, mutta rytäkässä tuhoutuu suuri määrä punaviiniä. Näky tilanteen jälkeen on aikamoinen. Katso video tästä tai artikkelin yltä.