Shokkiero Hollywoodissa: ”Näyttivät umpirakastuneilta kaksi päivää sitten”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Isosiskonsa Jessica Simpsonin siivellä julkisuuden valokeilaan noussut 26-vuotias Ashlee Simpson on yrittänyt tehdä viime vuosina niin laulajan kuin näyttelijänkin uraa. Simpson avioitui Fall Out Boy -yhtyeen basistin Pete Wentzin kanssa vuonna 2008, mutta nyt julkkispari on eronnut.

TMZ-julkaisu uutisoi tänään, että Ashlee on hakenut avioeroa rocktähti-miehestään. Kyseessä oli todellinen shokkiero, sillä vain pari päivää aiemmin pariskunta kuvattiin umpirakastuneen näköisenä. Ashlee pyytää tuomioistuimelta yhteishuoltajuutta pariskunnan kaksivuotiaalle Bronx-pojalle. Lisäksi hän vaatii Wentziä maksamaan elatusmaksua. Julkkispari vahvisti tiedot julkaisemassaan lehdistötiedotteessa, jossa he totesivat pysyvänsä ystävinä.

Taannoin kaunotar järkytti kuihtuneella ulkomuodollaan, kun hän oli mukana New Yorkissa järjestetyssä Decades Denim -tapahtumassa. Musta minimekko paljasti anorektisen kaunottaren kapeat sääret ja väri korosti myös Ashleen kalvakasta ihoa. Viime vuonna Ashleen isä vahvisti, että hänen tyttärensä oli käynyt kesällä 2006 korjauttamassa nenäänsä kauneusleikkauksessa.