Hurts-yhtye videohaastattelussa, osa 2/3: ”Fanien kysymykset bändille”

StaraTV Viihde · Stara.fi

Brittiläinen menestysyhtye Hurts vieraili äskettäin Suomessa jo toistamiseen lyhyen ajan sisällä uuden albuminsa ja konserttinsa merkeissä. Viihdelehti Staran Chaos Tube -blogitiimi ehti tavata Helsingin Circus-klubilla 26. tammikuuta esiintyneen parivaljakon haastattelun merkeissä.

Erityisesti kotimaassaan suuren suosion sekä mediassa että hittilistoilla saaneen bändin jäsenet Adam Anderson ja Theo Hutchcraft vastaavat tässä kolmiosaisen haastattelun toisessa osassa suomalaisten faniensa ehdottamiin kysymyksiin muiden muassa musiikistaan ja sen vaikutuksista muihin ihmisiin. Haastattelijana toimii Tiia Öhman ja kuvaajana Tiia Santavirta.

Lisää Chaos Tuben haastatteluja osoitteessa blogit.stara.fi/chaostube/