Kuuma suudelma vahvisti Eva Longorian uuden suhteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset -televisiosarjaa tähdittävä Eva Longoria erosi taannoin hieman yllättäen aviomiehestään Tony Parkerista. 35-vuotias Longoria elää nykyisin virallisesti sinkkuna, sillä pariskunnan avioero astui voimaan viime kuussa. Sittemmin hän on ehtinyt löytää rinnalleen jo uuden rakkaan.

Longorian on huhuttu jo jonkin aikaa löytäneen rinnalleen uuden rakkauden, sillä hänet on kuvattu useasti kollegansa Penelope Cruzin pikkuveljen Eduardo Cruzin seurassa. Parin välit ovat vaikuttaneet läheisiltä, mutta Longoria ei ole itse vielä kommentoinut mahdollista uutta suhdettaan. Nyt Longorian tuore seurustelusuhde on kuitenkin saanut vahvistuksen.

Hänet ja Cruz on nimittäin kuvattu suutelemassa. Pari vietti viime viikonlopun yhdessä Miamissa huvipurrella, jossa he intoutuivat suutelemaan julkisesti. Viimeistään nyt on selvää, että parin välit ovat muutakin kuin pelkkää ystävyyttä. Huhut pariskunnan suhteesta alkoivat jo viime lokakuussa, jolloin Longoria kuvattiin Eduardon seurassa ravintolassa. Sittemmin kaksikon on huhuttu viettäneen useita öitä yhdessä. Tuoreella parilla on ikäeroa 10 vuotta, sillä Eduardo on vasta 25-vuotias.