Tältä näyttää realistinen Angry Birds -paita

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen pelisensaatio Angry Birds on niittänyt menestystä ympäri maailmaa ja ollut kirkkaasti kuluneen talven suosituin peli maailmassa. Sitä on ladattu eri mobiilialustoille jo huimat yli 50 miljoonaa kappaletta, ja menestys jatkuu edelleen.

Pelin ympärille ollaan parhaillaan rakentamassa kokonaista tuoteperhettä, sillä konsoli- ja PC-pelien lisäksi valikoimassa on jo myös pehmoleluja sekä lautapeli. Luonnollisena jatkumona tähän tulevat myös vaatteet. Nyt amerikkalainen suunnittelija Brian Cook on suunnitellut pelistä hieman totuttua realistisemman oloisen t-paidan.

Äskettäin Mashable-julkaisu kertoi, että pelin tehnyt suomalaisyhtiö Rovio on parhaillaan kaavailemassa pelistä animaatiosarjaa televisioon. Yhtiöstä kerrottiin brittiläiselle C21media.com -julkaisulle, että hittipelin muokkaaminen animaatiosarjaksi on tällä hetkellä yksi yhtiön päätavoitteista.