Tältä näyttää Lost-luojan uusi scifi-elokuva – katso

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin suuren suosion saaneen Lost-televisiosarjan luoja J.J. Abrams on tällä hetkellä yksi televisiomaailman halutuimmista kultasormista. Tuottaja-käsikirjoittaja nousi menestyssarjan myötä supertähdeksi, vaikka hän oli jo ennen Lostia tehnyt monia menestyksekkäitä projekteja.

Nyt verkkoon on viimein päätynyt maistiainen hänen odotetusta seuraavasta projektistaan. Video esitettiin ensimmäisen kerran sunnuntaina Super Bowl -ottelun yhteydessä 111 miljoonalle katsojalle.

Kyseessä on Steven Spielbergin tuottama Super 8, joka sijoittuu vuoden 1979 Ohioon ja jossa kuuden lapsen ryhmä kuvaa Super 8 -kameralla kotitekoista zombie-elokuvaa. Samalla he tulevat kuitenkin ikuistaneeksi junaonnettomuuden ja sen yhteydessä vapaaksi pääsevän yliluonnollisen olennon. Katso video tästä tai artikkelin yltä.