Tunnistatko tämän miehen? Applen Steve Jobs hermoilee 70-luvun tv-haastattelussa

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Elektronikkavalmistaja Apple on henkilöitynyt alusta saakka yhteen mieheen, Steve Jobsiin. Applen pörssikurssi heilahtelee taloudellisia tunnuslukuja enemmän juuri hänen erojensa ja palaamistensa sekä vuoristorataa menneen terveydentilansa perusteella.

Kaikessa korniudessaan suurimmille Apple-fanaatikoille Steve Jobs on kuin puolijumala. Aina hänkään ei kuitenkaan ole ollut edelläkävijä tekniikassa, mikä paljastuu vuodelta 1978 peräisin olevassa Nightline-ohjelman televisiohaastattelussa.

Tuolloin Apple oli vielä alkuun pyristelevä start up -yhtiö ja Jobsillakin oli hiukset päässään. Tuleva teknologiaguru ihmettelee videolla haltioissaan muiden muassa omaa kuvaansa televisioruudussa. Samalla hän paljastaa jännittävänsä haastattelua niin kovasti, että on oksentamaisillaan. Katso video tästä tai artikelin yltä.