Hurts-yhtye videohaastattelussa, osa 3/3

StaraTV Viihde · Stara.fi

Brittiläinen menestysyhtye Hurts vieraili äskettäin Suomessa jo toistamiseen lyhyen ajan sisällä uuden albuminsa ja konserttinsa merkeissä. Viihdelehti Staran Chaos Tube -blogitiimi ehti tavata Helsingin Circus-klubilla 26. tammikuuta esiintyneen parivaljakon haastattelun merkeissä.

Erityisesti kotimaassaan suuren suosion sekä mediassa että hittilistoilla saaneen bändin jäsenet Adam Anderson ja Theo Hutchcraft pääsevät tässä kolmiosaisen haastattelun viimeisessä osassa päättämään lauseita, joiden alkuosa heille kerrotaan. Miehet paljastavat muiden muassa mitä tapahtui edellisenä aamuna ja mitä he puhelevat peileille. Haastattelijana toimii Tiia Öhman ja kuvaajana Tiia Santavirta.

Lisää Chaos Tuben haastatteluja osoitteessa blogit.stara.fi/chaostube/