Hyvästit partureille – parturikypärä leikkaa hiuksesi automaattisesti

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Partureiden ja kampaamojen hintojen nousu on aiheuttanut viime aikoina jonkin verran keskustelua, koska hintojen laskuun tähdännyt taannoinen arvonlisäveron alentaminen jäi lopulta alan yrittäjien taskuun. Nyt on jopa väläytelty mahdollisuutta palauttaa arvonlisävero takaisin alkuperäiseksi.

Pian voi olla mahdollista, että siilitukkaisten ja kaljuksi hiuksensa ajelleiden ei enää tarvitse suunnata parturiin kuontaloaan ajelemaan. Amerikkalaiset miehet ovat nimittäin kehittäneet kypärän, joka leikkaa hiukset automaattisesti.

Tavalliseen moottoripyöräkypärään on rakennettu servoilla ohjailtavat parturointiterät, jotka liikkuvat kypärän sisällä automaattisesti. Laite erittää jopa partavaahtoa asiakkaan päänahkaan. Vekottimen prototyyppiä esitellään parhaillaan YouTube-videolla, jonka voit katsoa tästä tai artikkelin yltä.