Maailmalla hämmästellään avantouintia: ”Sulaa hulluutta!” – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Jäätynyt järvi ei ole suomalaisille ja muille Pohjoismaalaisille mikään kovin eksoottinen yllätys, mutta muualla maailmassa sekin voi olla todellinen ihme. Nyt maailmalla nimittäin ihmetellään kovasti videota, jossa norjalainen mies näyttää mitä kaikkea meren jäällä voikaan tehdä.

Esimerkiksi brittilehdistössä ”totaalisen sekopääksi” ja ”mielipuoleksi” nimitetty ja ”stripaamisesta pitävä” mies luistelee ja juo vodkaa Sandefjord-vuonon jäällä ennen hyppäämistään uimahousut ja luistimet jalassa hyytävään veteen.

Miehen epäillään myös olevan viikinkien sukua, koska hän pääsi vedestä takaisin jäälle ”kuin kala”. Avantoon mies pulahtaa myös varsin näyttävästi. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

Daily Mail