Naapuri varasti lumilapion – omistajan suloisesta kostosta YouTube-hitti

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa kohistaan edelleen viimeviikkoisesta rajusta lumimyrskystä, joka peitti kirjaimellisesti puoli maata paksuun lumivaippaan. Merkittävästi normaalia suurempi lumikuorma sai aikaan suoranaisen paniikin, kun koulut, virastot ja kaupat sulkivat ovensa ja suljetulla moottoritielläkin autot peittyivät lumeen.

Naapurisopu on ollut myös koetuksella lumimassojen kanssa, ja nyt eräs tapaus on päätynyt paikallisen WGN News -kanavan televisiouutisiin saakka. Kyseessä on tapaus, jossa nainen varasti naapurin lumilapion kaivaakseen autonsa lumihangesta. Nainen jäi kiinni tekosestaan miehen asennuttamien valvontakameroiden avulla.

Varsinainen uutinen oli kuitenkin se, miten mies päätti kostaa naiselle. Hän nimittäin kasasi lumilingon avulla naisen auton täysin lumen peittoon, koska nainen ei palauttanut lapiota. Lapiovarkaalta meni tämän jälkeen 45 minuuttia auton kaivamiseen lumihangesta.