Karmaiseva yllätys: Nainen naposteli omaa ulostettaan seminaarissa? Katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkosta löytyy videoita joka lähtöön, ja niitä on julkaistu varmasti kaikista olemassa olevista villityksistä, pakkomielteistä ja huonoista tavoista. Yhdysvalloissa on erikoisille pakkomielteille jopa oma My Strange Addiction -televisio-ohjelmansa.

Nyt suurimmalle osalle pakkomielteitä on kuitenkin löytynyt potentaalinen voittaja, joka kiinnostaisi varmasti myös TLC-kanavan My Strange Addiction -ohjelman tekijöitä. Verkossa tällä viikolla julkaistussa kännykkäkameralla ikuistetussa videossa nimittäin nähdään kuinka nainen napostelee kaikessa rauhassa omaa ulostettaan.

Jonkinlaisessa seminaarissa mukana ollut nainen kaivaa kaikessa rauhassa herkkupaloja takapuolestaan, minkä jälkeen hän näyttää maistelevan saalistaan. Hänen vieressään oleva mies sai tallennettua tilanteen videolle, josta käy myös ilmi, että naisen edessä istuvat henkilöt taitavat hekin haistaa ”palaneen käryä.” Katso video tästä tai artikkelin yltä.