Vanessa Hudgens märkänä ja alusvaatteisillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seuratuimpiin nuoriin pareihin jo muutaman vuoden ajan lukeutuneet miljoonien teini-ikäisten idolit Vanessa Hudgens ja Zac Efron erosivat taannoin. Hudgens on toipunut erosta hyvin, ja nyt Vanessa haluaa seurata Britney Spearsin jalanjälkiä mainosmarkkinoilla.

Pari viikkoa sitten Vanessa kiinnitettiin nimittäin Candie’s-vaatemalliston California-kampanjan mainoskasvoksi. Kuvissa Hudgens nähdään pienessä hameessa ja viettelevästi bikineissä. Nyt Vanessa on mennyt vieläkin pidemmälle Details-lehden sivuilla, sillä lehden kuvissa hänet nähdään poseeraamassa märkänä alusvaatteisillaan.

Vanessa Hudgens ja Zac Efron on havaittu muutaman kerran yhdessä eroamisensa jälkeen, mutta Efron on ollut läheisissä tunnelmissa useampienkin kaunottarien kanssa. Nuori mies on siis nauttinut täysin rinnoin sinkkupäivistään ja näyttävästä nuoresta naisseurasta. Efroniin liittyvät kohu-uutiset eivät ole kuitenkaan vaimentaneet Vanessa Hudgensin työintoa. Hudgens tekee nimittäin tänä vuonna kaksi elokuvaa, Beastly ja Sucker Punch.