Yvonne Strahovski seksikkäänä napatanssijana

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiosarjoissa nähdään nykyisin tasa-arvon nimissä aikaisempaa enemmän myös kovaotteisia naisia, jotka toimivat joskus jopa lain molemmilla puolilla. Taannnoin amerikkalainen COED Magazine listasi tämän hetken seksikkäimmät naispuoliset televisiokovikset.

Listan ykköseksi rankattiin tuolloin Chuck-sarjan Sarah Walker, jota näyttelee vaalea kaunotar Yvonne Strahovski. Hänen sarjansa uusi tuotantokausi alkoi Yhdysvalloissa viime vuoden alussa. Nyt televisiokovis nähdään poseeraamassa näyttävässä napatanssijan asussa. Katso kohtaus videona tästä tai artikelin yltä, tai kuvina tästä.

Joulukuussa Yvonne kiinnitettiin poseeraamaan eläinsuojelujärjestö PETA:n mainoskampanjaan. Kampanjakuvassa hänet nähdään enkelinä, jolla on mustavalkoinen koira sylissään.

Yvonne Strahovski PETA