Hittimainoksen Darth Vader -pikkupoika riisui kypäränsä – tältä hän näyttää!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikonloppuna urheilun ystävät ympäri maailmaa kokoontuivat televisioruutujen äärelle, kun Yhdysvalloissa pelattiin maailman suurin urheilutapahtuma Super Bowl. Ohjelmassa esitettävät mainokset ovat maailman kalleimpia, ja tänä vuonna yksi niistä nousi ylitse muiden.

Kyseessä oli Volkswagen-automerkin mainosvideo The Force, jossa nähdään Star Wars -elokuvien arkkipahis Darth Vader totuttua pienempänä versiona. Mainoksesta tuli välittömästi hitti myös verkossa, ja se on kerännyt kymmeniämiljoonia katselukertoja. Katso video tästä tai artikkelin yltä. Samalla mainos teki nuoresta tähdestään kuuluisan.

Nyt nuori Darth Vader on riisunut kypäränsä suorassa The View -ohjelmassa. Kypärän alta paljastui kuusivuotias Max Page -niminen pikkupoika, josta mainos teki tähden. Pojan äiti kertoi pojan saaneen roolinsa viime joulukuussa. Poika paljasti myös, että ei ollut koskaan aiemmin nähnyt Darth Vaderia. Nuori Darth Vader -tähti tapasi haastattelun jälkeen myös alkuperäisen esikuvansa, näyttelijä James Earl Jonesin.