Räppäri kuvasi musiikkivideoonsa paljaita rintoja rannalla – luvattomasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa nähdään uimarannoilla usein myös yläosattomissa aurinkoa palvovia naisia, joten miehillä riittää nähtävää ainakin Miami Beachin rannoilla. Hiphop-tähti on nyt saanut kokea, että paljaat rinnat eivät kuitenkaan ole aivan vapaata riistaa.

Artisti Jim Jonesin musiikkivideolla nähdään kuvamateriaalia, jossa yläosattomat naiset pitävät hauskaa rannalla. Naisille ei kuitenkaan kuvaushetkellä kerrottu, että kuvamateriaalia on aikomus käyttää kaupallisessa toiminnassa Summer Time -kappaleen musiikkivideolla. Myöhemmin he kuitenkin järkyttyivät nähdessään itsensä yläosattomissa.

Nyt naiset, Samantha Stotts ja Sharie Johnson, ovat haastaneet räppärin oikeuteen luvattoman materiaalin esittämisestä. Houstonilaiset naiset kertovat oikeuteen toimittamissa asiakirjoissa, että he tiesivät tulleensa kuvatuksi, mutta eivät tienneet päätyvänsä musiikkivideoon. Naisten mukaan video halventaa heitä. Video ehdittiin katsoa YouTubessa yli 30.000 kertaa ennen kuin se poistettiin liiallisen seksuaalisen sisältönsä takia.