BB-Elisabetiä pyydettiin alastonkuviin

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Big Brother -ohjelman tuoreimmalta tuotantokaudelta tutuksi tullut BB-Elisabet ei ole ohjelman jälkeen juuri viihdelehtien otsikoissa paistatellut. Nyt Staran Chaos Tube -blogitiimi kuitenkin tapasi hänet helsinkiläisravintolan avajaisissa.

Elisabet kertoi BB-Niko Saarisen haastattelussa muiden muassa saaneensa tarjouksen alastonkuvissa poseeraamisesta. Kaunis punapää ei ole kuitenkaan ainakaan vielä riisumassa vaatteitaan.

– No en ole menossa. Sitä vois ehkä harkita, jos olis kroppa paremmassa kunnossa, mutta ei ehkä kyllä sittenkään. Yhdeksän kiloa tuli lisää siellä talossa, mutta en ehkä menis muutenkaan, BB-Elisabet kertoi Chaos Tubelle.

Samalla Elisabet kertoi ihmisten tunnistavan hänet edelleen kadulla.

– On tunnistettu. Tänäänkin kun mä tulin bussista niin sieltä tuli hirvee lauma pyytämään nimmareita kun mä olin koiran kanssa siinä. Tosi paljon tullaan repimään hihasta ja kaikkea. En sitten tiedä mistä se johtuu.