Idols-Severi Hirvensalo: ”Ei BB-tähteyttä minulle, kiitos”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Idols-kilpailun koelauluja on viime viikkoina nähty televisioruuduissa, ja yksi kilpailussa jatkoon päässeistä uusista lupauksista on 22-vuotias Severi Hirvensalo. Staran Chaos Tube -blogitiimi haastatteli Severiä, joka kertoi itsestään ja kuulumisistaan.

Nuori mies sai tuomaristolta varsin hyvät kommentit ja selviytyi koelauluista jatkoon. Hän itse kertoi että koelaulusta jäi hieman sekavat muistikuvat. Pari vuotta sitten miehen laji vaihtui urheilusta musikkiin.

– Lopetin jääkiekon ja ostin pianon noin kaksi vuotta sitten. Ala- ja yläasteella olin kyllä musiikkiluokalla, mutta silloin harrastus rajoittui vain kouluun ja laulamiseen, Severi Hirvensalo kertoi Chaos Tube -blogille.

Nyt musiikillinen läpimurto on askeleen lähempänä Idols-jatkopaikan ansiosta. Severi haluaa kuitenkin tulla tunnetuksi nimenomaan musiikkinsa kautta.

– Ei BB-”tähteyttä” minulle kiitos. Jos julkisuus tulee sen takia, että olen esiintyvä artisti, se on OK, Severi Hirvensalo kertoi.