Jonna Geagea Idols-tuomaroinnista: ”Luulin että olisin ollut ihan kamala”

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan televisioruuduissa nähtävissä Idols-koelauluissa on nähty jonkin verran myös lupaavia laulajia. Ohjelman vierailevana tuomarina koelaulajia kommentoimassa nähtiin äskettäin myös Nylon Beat -yhtyeestä tunnetuksi tullut Jonna Geagea.

Staran Chaos Tube -blogitiimi tapasi Jonnan Idols-kuvausten merkeissä. Helmikuussa soolouransa merkeissä kiertueelle suuntaava laulaja kertoi olevansa kotioloissa kovaa kritiikkiä antava tuomari, mutta televisioruuduissa hän oli kuitenkin yllätävän kiltti tuomari. Tilanne tuli yllätyksenä myös Jonnalle itselleen.

– Olin ihan erilainen kuin mä luulin. Mä luulin että olisin ollut ihan kamala. Semmoinen, että oikeesti koko Suomi vihaisi mua. Mä ehkä vihaan itseäni nyt vähän, koska mä olin aikamoinen nyyserö siellä ihan oikeesti. En mä sit osannutkaan mitään pahaa sanoa kenestäkään. Mä oon sellainen kaappidespootti tuomarina. Mut sit kun mä tulin kaapista ulos koko kansan eteen niin sit mä olin ihan lälly, Jonna Geagea kertoi.

Katso haastattelu videona tästä tai artikkelin yltä.