Seth Rogen käytti huumeita kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muiden muassa Superbad-elokuvasta tuttu suosikkinäyttelijä Seth Rogen oli taannoin otsikoissa kosittuaan tyttöystäväänsä Lauren Milleriä ripustamalla kihlasormuksen tämän nänniin.

Nyt elokuvaohjaaja Kevin Smith on paljastanut haastattelussa käyttäneensä huumeita Rogenin kanssa Zack & Miri puuhaa pornoo -elokuvan kuvauksissa.

– Seth Rogen on yksi lahjakkaimmista näyttelijöistä joiden kanssa olen saanut tehdä töitä. Olen oppinut häneltä paljon ja saanut häneltä energiaa jollain oudolla tavalla. Minusta tuli kannabiksen käyttäjä juuri Sethin takia. Hän pyysi minut leikkaushuoneeseen katsomaan videoita ja polttamaan jointtia, Kevin Smith kertoi MTV-kanavalle.

Seth Rogern kertoi kihlaustarinansa Conan O’Brienin Conan-ohjelmassa. Hän kertoi kuinka Miller oli yläosattomissa, kun mies ryntäsi sisään makuuhuoneeseen kosimaan. Jostain syystä mies koki naisen nännien olevan oiva paikka sormukselle, joten sellaiseen hän sen sijoitti.

– Minua jännitti paljon. Hänen rintansa olivat näkyvillä, joten jostain syystä valitsin nännin. Sormus käsissäni tuntui siltä, kuin käsittelisin heroiinia ja poliisi olisi selkäni takana joten sysäsin sen takia sormuksen äkkiä jonnekin, sitä enempää sunnittelematta, Seth Rogen kertoi.