Täysi kaaos Scooterin keikalla Onnelassa: ”Paniikki päällä” – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla suursuosioon noussut saksalainen koneakti Scooter esiintyi eilen Suomessa. Onnela-ravintolassa Vantaalla nähty keikka ei kuitenkaan sujunut aivan suunnitelmien mukaan. Yleisöpaljous johti nimittäin kaaokseen ja keikan keskeyttämiseen.

Staran saamien tietojen mukaan yleisöä oli saapunut paikalle niin paljon, että kaikki eivät mahtuneet seuraamaan keikkaa ravintolan yläkertaan. Tästä syystä täpötäydessä portaikossa syntyi kaaos, kun osa ihmisistä yritti samaan aikaan ylös ja osa alas. Monet asiakkaat saivat rytäkässä ruhjeita. Lopulta paikalle hälytettiin useita poliisipartioita rauhoittelemaan tilannetta, kun ravintolan omat järjestyksenvalvojat eivät enää kyenneet hallitsemaan tilannetta.

Scooterin lämmittelijänä keikalla nähtiin suomalainen K-System, jonka keikan tunnelmia nähdään alla olevassa kuvassa.

K-System Vantaa Onnela

Suomalainen mallikaunotar Mariel Mettälä kertoi viime vuonna Staran haastattelussa tavanneensa Scooter-yhtyeen keulahahmon, joka oli yrittänyt houkutella suomalaisnaista mukaansa kiertueelle. Mariel oli kuitenkin kieltäytynyt kunniasta.

– Viimeksi tuli viestiä, että jos lähtisin Islantiin ja nyt tarjottiin Saint Tropezin matkaa. Olen kuitenkin niin paljon töissä, että työ ennen huvia, Mariel Mettälä kertoi ja kielsi samalla romanssihuhut.