Varastiko Lady Gaga Madonnan menestyskappaleen? Vertaa itse

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga julkaisi tällä viikolla tulevan Born This Way -albuminsa ensimmäisen singlelohkaisun. Levyn nimiraita ei ole onnistunut vakuuttamaan kriitikoita, mutta nyt kappale on saanut myös toisenlaista kritiikkiä.

Lady Gagan epäillään nimittäin varastaneen hittikappaleensa kollegaltaan Madonnalta. Asiaa on viikonlopun aikana ihmetelty ympäri maailmaa. Myös Madonnan veli Chris Ciccione purki tuntemuksiaan julkisesti. Hän kertoi Radar Onlinelle, että kappale on kopio siskonsa megahitistä.

Lady Gagan Born This Way ja Madonnan Express Yourself -kappaleissa on kiistatta jonkin verran yhtäläisyyksiä, mutta mahdollinen plagiointi ratkaistaan tarvittaessa myöhemmin tuomioistuimessa. Nyt sinäkin voit kuitenkin vetää asiasta omat johtopäätökset tästä videosta.