Fanit järkyttyivät – Justin Bieber kaljuna televisiohaastattelussa – katso

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen laulaja Justin Bieber on tällä hetkellä maailman suosituin teinitähti, ja hänen miljoonat faninsa suorastaan palvovat häntä. 16-vuotias Justin seurustelee nykyisin 18-vuotiaan Selena Gomezin kanssa.

Nyt miljoonien teinityttöjen sydämet valloittanut nuori mies on vieraillut Jimmy Kimmelin suositussa keskusteluohjelmassa. Hiuksistaan tunnettu poppari järkytti faninsa toden teolla ennen kuin katsojille selvisi, että kyseessä olikin vain pilaa. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

Selena Gomezin äitiä suositussa Wizards of Waverly Place -televisiosarjassa esittävä näyttelijä Maria Canals-Barrera vahvisti taannoin nuoren parin seurustelun. Viime vuonna Justin Bieber paljasti lehtihaastattelussa, että hän ei saa lainkaan viikkorahaa. Sen sijaan hän joutuu ansaitsemistaan miljoonista huolimatta pyytämään äidiltään lupaa saadakseen tehdä ostoksia. Taannoin verkossa nähtiinkin video, jossa laulaja anoi äidiltään lupaa ostaa radio-ohjattava helikopteri. Lupaa ei tullut.