Pikkupoika oli pelata itsensä hengiltä metroasemalla – katso video

Nettivideot · Stara.fi

Nykytekniikka on mahdollistanut internetin käyttämisen ja vaikkapa pelaamisen missä tahansa, milloin tahansa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että aina kannattaisi syventyä puuhastelemaan laitteilla.

Muutama viikko sitten Yhdysvalloissa nähtiin kuinka nainen käveli suoraan kauppakeskuksen suihkulähteeseen kirjoittaessaan tekstiviestiä ystävälleen. Nyt vastaavanlainen – joskin merkittävästi vakavampi – tapaus on nähty Italiassa. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

Siellä kymmenvuotias pikkupoika on nimittäin pelannut itsensä lähes hengiltä. Metroaseman valvontakameroista nähdään kuinka hän kävelee metron asematasolla pelaamiseen keskittyneenä, eikä siksi huomannut lainkaan minne oli menossa. Lopulta poika putosi metroraiteille, josta silminnäkijät saivat onneksi pelastettua hänet.