Helen Flanagan ei rintavakoaan häpeillyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositun brittiläisen Coronation Street -saippuasarjan tähti Helen Flanagan on saanut kotimaassaan kovasti huomiota viihdelehdissä näyttelijäuransa lisäksi myös muhkeiden muotojensa merkeissä.

Viikonloppuna Helen Flanagan ikuistettiin juhlimassa yhdessä poikaystävänsä Scott Sinclairin kanssa lontoolaisessa May Fair -hotellissa pienenpienessä harmaassa topissa, joka onnistui hädin tuskin peittämään hänen rintavarustuksensa. Neitokainen ei kuitenkaan häpeillyt esitellä muotojaan muulle juhlayleisölle ja valokuvaajille.

Televisiosarjassa Rosie Webster -nimistä mallikaunotarta näyttelevä Helen Flanagan on siis varsin näyttävä ilmestys myös studion ulkopuolella. Hän vaikutti kuvissa lähinnä parikymppiseltä bilettäjältä. Kyseinen juhla-asu oli Dannii Minoguen Project D -vaatemallistosta.