Stara Helen Flanagan

Viihdeuutiset

Helen lomakuvissa – paljasti uivansa alastomana

Brittiläinen mallikaunotar Helen Flanagan äänestettiin taannoin FHM-lehden äänestyksessä sadan seksikkäimmän naisen joukkoon, ja listauksessa hän oli kotimaansa kärkikastia. Blondi on ollut varsin avoin julkisuudessa, mistä syntyy usein otsikoita.

Nyt Helen julkaisi lomakuviaan Instagram-blogissaan Malediiveilta. Neito esitteli näyttäviä otoksia, joissa hän esiintyy bikineissä. Kaiken aikaa tähti ei kuitenkaan viihtynyt reissussa vaatteet päällä, kuten kävi selväksi hänen lipsauttamastaan paljastuksesta.

– Uin alasti altaassani, kirjoitti Helen blogiinsa.

Naisen elämä on ollut muutoksessa muun muassa parisuhteen päättymisen ja muuton takia. Flanaganin epäillään kuitenkin suunnittelevan yhteenpalaamista eksänsä julkkisfutari Scott Sinclairin kanssa. Pari oli ennen eroa yhdessä neljän vuoden ajan. Suhde päättyi miehen toiselle naiselle lähettämien tekstiviestien ja niiden herättämien pettämishuhujen takia.

Viihdeuutiset

Helen Flanagan jäi kiinni – viiden vuoden porttikielto lempikauppaan

Brittiläinen povipommi Helen Flanagan poseerasi juuri alastomana PETA:n kampanjakuvassa, jolla pyrittiin lisäämään tietoisuutta eläinten nahkojen käyttämisestä muotiteollisuudessa. Kaunottaren vartalo oli kuvassa koristeltu käärmeen nahkaa simuloivalla maalauksella.

22-vuotias Helen kertoi joutuneensa taannoin noloon tilanteeseen, kun hän käveli ajatuksissaan Boots-kaupasta 200 punnan, eli 246 euron, arvoiset kosmetiikkatuotteet korissaan. Hajamielinen blondi sai peräänsä vartijan, joka ei uskonut hänen selityksiään, vaan aikoi soittaa poliisin paikalle.

– Sanoin, että olen niin pahoillani. En tekisi sellaista. Vartijanainen aikoi soittaa poliisille, enkä ollut uskoa korviani. Hän ei uskonut selityksiäni. Lopulta hän sanoi, että antaa minulle pelkästään viiden vuoden porttikiellon Boots-liikkeeseen, kertoi Helen Flanagan The Sun -lehdelle.

Flanagan kertoi suhtautuneensa kauhulla rangaistukseensa. Se riipaisi tähteä syvältä, sillä neito kertoi shoppailevansa aina Boots-liikkeissä. Helen pahoitteli sitä, ettei hänen julkkisasemansa vaikuttanut mitenkään tilanteeseen lieventävästi.

Helen Flanagan on aiemmin myöntänyt, että kaksisuuntainen mielialahäiriö on saanut hänet pohtimaan itsemurhaa. Julkkistähti syö lääkkeitä tilan takia. Näyttelijätär jätti taannoin Coronation Street -saippuasarjan, koska taisteli masennusta vastaan.