Kolaroinut nainen riisui itsensä alastomaksi – poliisi ampui sähköaseella – katso

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa tunnetusti kaikki on mahdollista. Harva kuitenkaan odotti tällaisia tapahtumia, kun he näkivät auton kolaroivan Philadelphian keskustassa. Nainen ajoi nimittäin rajun kolarin, jossa hän törmäsi jalankulkijaan ja toiseen autoon.

Hetkeä myöhemmin ambulanssien jo saavuttua paikalle nainen seisoskeli jalkakäytävällä, kun hän ryhtyi yllättäen riisumaan vaatteitaan kaikkien nähden. Muutamassa sekunnissa hän olikin jo alastomana. Tempauksesta tyrmistyneet silminnäkijät katselivat ja kuvasivat naista, joka hyppi ilkosillaan jalkakäytävällä ja kiitti Jumalaa ja ilmoitti voittaneensa yhdessä Jumalan kanssa.

Lopulta poliisitkin saapuivat paikalle ja joutuivat turvautumaan sähköaseeseen saadakseen autollaan pakoon yrittäneen naisen kiinni. Katso video tästä tai artikkelin yltä.