Tosielämän Mario Kart -peli – mikroautolla supermarketissa

Nettivideot · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin peleihin lukeutuva Super Mario on saanut vuosien varrella monenlaisia muotoja ja oheistuotteita. Kerroimme viime viikolla kuinka pelistä oli nyt tehty myös tosielämän pornoversio. Nyt liveversiot ovat saaneet vauhdikasta jatkoa.

Duudsoneiden ja Jackassin ranskalainen vastine Remi Gaillard on nimittäin tempaissut tällä kertaa viemällä Mario Kart -pelin tosielämään. Verkossa julkaistulla videolla nähdään kuinka hurjapää ajaa Super Mario -asussa mikroautolla ympäri kaupunkia ja suuntaa lopulta supermarkettiin noutamaan banaaneja, mutta joutuu lopulta järjestysmiehen hampaisiin. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

Super Mario Bros. -peli julkaistiin alunperin vuonna 1985 Nintendon pelikoneille. Se on edelleen maailman kaikkien aikojen toiseksi myydyin videopeli yli 40 miljoonalla kappaleella. YouTubessa on vuosien varrella nähty Gaillardin pilojen parhaita paloja, joten videot voivat olla joillekin jo tuttuja. Taannoin nähtiin muiden muassa hulvaton kooste urheiluun olennaisesti liittyviä tempauksia.