5 000 metromatkustajaa riisui yllättäen housunsa – katso

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina flashmob-tapahtumat ovat kasvattaneet suosiotaan räjähdysmäisesti ympäri maailmaa. Se ei kuitenkaan ole ainoa ryhmätaiteen muoto, sillä yksi näyttävimmistä on vuosittainen No Pants Subway Ride.

Tämän vuoden No Pants Subway Ride järjestettiin 9. tammikuuta samanaikaisesti 48 kaupungissa ja 22 maassa ympäri maailmaa. Pelkästään New Yorkissa tapahtumaan oli ilmoittautunut 10.000 ihmistä, mutta mukana oli lopulta noin puolet siitä. Tapahtuma järjestettiin nyt jo kymmenennen kerran.

Arviolta viisituhatta ihmistä riisui siis housunsa ennen metroon nousemistaan, joten asiasta tietämättömillä oli ihmettelemistä. Tunnelmia ja päivän antia voidaan nähdä tempauksesta julkaistulla videolla, jonka näet tästä tai artikkelin yltä.