Katie Price esitteli alushousujaan kolaripaikalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen kohujulkkis Katie Price on ollut viime aikoina paljon julkisuudessa käynnissä olevan riitaisan avioeronsa vuoksi. Jo toistamiseen parin vuoden sisään eroava Price hakee parhaillaan eroa vapaapainijana työskentelevästä miehestään Alex Reidistä. Pari avioitui vuosi sitten Las Vegasissa noin puolen vuoden seurustelun jälkeen.

Nyt Price on joutunut keskelle kolarikohua. Pricen teatteri-ilta sai taannoin ikävän lopun, kun tämän autokuski kolaroi tähden auton Lontoossa Phoenix-teatterin pihalla. Povipommin autokuski ajoi kalliin BMW-merkkisen auton etukulman suoraan kadulla ollutta tolppaa päin. Vakavan tilanteesta teki se, että teatterin piha oli täynnä ihmisiä. Kolarissa loukkaantuikin lievästi yksi ihminen.

Useasti paljastavilla asuillaan kohahduttanut Price aiheutti samalla jälleen hämmennystä oudolla pukeutumisellaan. Povipommi oli nimittäin pukeutunut teatteri-iltaa varten läpinäkyviin ohuisiin legginseihin, jotka paljastivat naisen pienet leopardi-kuvioiset alushousut. Povipommi oli pukenut legginsien kanssa päälleen lyhyen paidan, joten tähden alushousut olivat kaikkien nähtävillä. Lisäksi tähden nenässä nähtiin punamusta pellenenä, joka tosin liittyy Suomessakin toteutettavaan Nenäpäivä-hyväntekeväisyystempaukseen.