Pikkutytön ”kännisekoilusta” hulvaton nettihitti

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Pikkulapset ovat usein hellyttäviä varsinkin lomareissuilla. Nyt eräs pikkutyttö nähdään ”juopottelemassa” etelänlomallaan, kun hänet on päästetty viettämään iltaa ravintolaan ja juomia riittää. Kyseessä on todellisuudessa Johannes Nyholmin ohjaaman Las Palmas -lyhytelokuvan mainosvideo.

Hauskalla videolla tyttö nähdään nauttimassa talon antimista miniatyyrikokoisen ravintolan pöydässä. Ravintolan muut vieraat ovat nukkeja, joiden kanssa taapero pääsee kuitenkin pian samalle aaltopituudelle. Hieman kämpelö pikkutyttö onnistuu juopuneen lapsen roolissaan varsin uskottavasti.

Las Palmas traileri

Video on saanut nopeasti suuren suosion verkossa. Katso video tästä tai artikkelin yltä. Johannes Nyholmin Las Palmas -lyhytelokuva saa ensi-iltansa Göteborgin kansainvälisillä elokuvajuhlilla 28. helmikuuta.