YouTube-hitti sai Lady Gagan itkemään

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken ylivoimaisesti suosituin poptähti Lady Gaga julkaisi äskettäin uuden albuminsa ensimmäisenä singlelohkaisuna kappaleen Born This Way. Sittemmin kappale aiheutti kohua, koska se muistutti kovasti Madonnan taannoista hittiä.

Nyt kappaleesta on julkaistu verkossa kymmenvuotiaan filippiiniläissyntyisen Maria Aragonin esittämä cover-versio, joka on saanut nopeasti lähes miljoona katselukertaa YouTubessa. Katso video tästä tai artikkelin yltä. Nykyisin Winnipegissä asuvan pikkutytön video kiinnittänyt myös supertähden huomion. Lady Gaga on nimittäin kertonut katsovansa itsekin videota ja sen saavan hänet kyyneliin.

– En lakkaa itkemästä kun katson tätä. Tämän takia minä teen musiikkia. Hän on tulevaisuus, Lady Gaga kehui tytön esiintymistä.

Lady Gaga Twitter