Suorassa lähetyksessä seonneen tv-toimittajan kustannuksella nauretaan

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikon sunnuntai-iltana Los Angelesista lähetettiin musiikkimaailman vuoden kärkitapahtuma, Grammy-gaala, suorana lähetyksenä kymmenillemiljoonille televisiokatsojille. Kerroimme aiemmin tällä viikolla, kuinka eräs naistoimittaja aiheutti tuotantotiimille harmaita hiuksia suorassa lähetyksessä.

Kyseinen toimittaja Serene Branson on Los Angelesin alueelta säännöllisesti raportoiva toimittaja, joka on keskittynyt erityisesti politiikkaan. Nyt hänen kustannuksellaan pilaillaan verkossa, sillä sekoamisesta esitetyn videon perusteella YouTubessa on nyt julkaistu musiikkikappale, jonka vokaaleista Branson vastaa. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

Kotikatsomoissa nähtiin kuinka CBS-kanavalle ohjelmaa osaltaan juontanut toimittaja Serene Branson sekosi suorassa lähetyksessä. Hän ei yllättäen kyennyt enää löytämään sanoja juontoihinsa ja vaikutti muutenkin puhuvan sekavia. Ohjelman tuottajat epäilivät heti terveydellistä ongelmaa ja soittivat ambulanssimiehistön tarkistamaan toimittajan tilanteen. Toimittajaa ei viety sairaalahoitoon, mutta hänet kuljetettiin kotiin lepäämään.