Uutislähetys meni todella kaksimieliseksi – uutisankkurit ulos kesken lähetyksen

Nettivideot · Stara.fi

Suorissa uutislähetyksissä sattuu monenlaisia kommelluksia, ja usein sellaiset päätyvät nopeasti myös verkkoon koko maailman katsottavaksi. Tällä kertaa australialaisessa uutislähetyksessä on menty varsin pitkälle kaksimielisen keskustelun merkeissä.

Joukko uutisankkureita oli keskustelemassa murtovarkaista, kun miestoimittaja paljasti säilyttävänsä kotonaan ”pitkään puukottavaa esinettä” varkaiden varalta. Siinä vaiheessa peli oli jo menetetty, sillä naiset ryhtyivät keskustelemaan siitä millaisia pitkiä ”esineitä” he säilyttivät makuuhuoneessaan ja mitä niillä voikaan tehdä.

Näitä ”esineitä” verrattiin sitten sekä nykyisiin aviomiehiin että sinkkuaikoina sängyn alla säilytettyyn olympiasoihtuun. Miehet jäivät tässä keskustelussa selvästi toiseksi, koska he nauroivat tilanteelle vedet silmissä ja joutuivat poistumaan lopulta studiosta. Katso video tästä tai artikkelin yltä.