Angry Birds pääosassa hulvattomassa Star Trek -parodiassa – katso

Digi Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen pelisensaatio Angry Birds on niittänyt menestystä ympäri maailmaa ja ollut kirkkaasti kuluneen talven suosituin peli maailmassa. Sitä on ladattu eri mobiilialustoille jo huimat yli 50 miljoonaa kappaletta, ja menestys jatkuu edelleen.

Menestyksen myötä suomalaispeli on päätynyt mukaan myös moniin parodioihin ja supertähdetkin ovat todenneet sen koukuttavaksi. Nyt Angry Birds on sulautettu mukaan Star Trek – The Next Generation -sarjan parodiaan, jossa se aiheuttaa riippuvuutta Enterprise-aluksen väen keskuudessa. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

Taannoin Mashable-julkaisu kertoi, että pelin tehnyt suomalaisyhtiö Rovio on parhaillaan kaavailemassa pelistä animaatiosarjaa televisioon. Yhtiöstä kerrottiin brittiläiselle C21media.com -julkaisulle, että hittipelin muokkaaminen animaatiosarjaksi on tällä hetkellä yksi yhtiön päätavoitteista. Pelin ympärille ollaan parhaillaan rakentamassa kokonaista tuoteperhettä, sillä digitaalisten pelien lisäksi valikoimassa on jo myös pehmoleluja sekä lautapeli.