Darth Vader esittää teinitähti Justin Bieberiä

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu teinitähti Justin Bieber on nykyisin miljoonien teinityttöjen idoli, joka aiheuttaa nuorissa naisissa suuria tunteita. Pari vuosikymmentä sitten erityisesti miehissä aiheutti toisenlaisia suuria tunteita Star Wars -elokuvien hahmo Darth Vader, jota esitti James Earl Jones.

Nyt nämä kaksi omien sukupolviensa tähteä ovat kohdanneet hauskalla tavalla. Jones oli nimittäin äskettäin vierailemassa The Gayle King Show -ohjelmassa, jossa häntä pyydettiin lukemaan karismaattisella äänellään Justin Bieberin lyriikoita.

– Sinähän et ole koskaan nähnyt Star Wars -elokuvia? Minä rakastan ihmisiä, jotka eivät ole koskaan nähneet Star Warsia. Minä en puolestani ole koskaan kuullut Justin Bieberistä, James Earl Jones totesi.

Ei liene yllätys, että Darth Vaderin äänellä luetuista teinipopparin lyriikoista koostettiin nopeasti ensimmäiset hauskat pilailuvideot, joista yksi löytyy tästä alta.