Justin Bieber menetti henkensä CSI-poliisisarjassa

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka CBS-kanava vahvisti jo aiemmin verkossa liikkuneet tiedot siitä, että Justin Bieber nähdään jo toistamiseen CSI-poliisisarjan tähtenä. Nyt kyseinen Targets of Obsession -niminen jakso on esitetty Yhdysvalloissa.

Bieber näyttelee sarjassa Jason McCann -nimistä moniongelmaista teinipoikaa, jonka veli kuoli aiemmin yhteenotossa viranomaisten kanssa. Justin itsekin kommentoi aiemmin rooliaan Twitter-blogissaan ja totesi esittävänsä jaksossa pahista.

Kuten usein elokuvissa ja televisiosarjoissa, paha saa tälläkin kertaa palkkansa. Justin Bieberin roolihahmo ammutaan nimittäin hengiltä poliisin piirityksessä sen jälkeen kun teinilaulajan roolihahmo ampuu ensin poliisia käsiaseella. Suosikkilaulajalla on miljoonien fanien lisäksi myös paljon vihaajia, ja tästä kohtauksesta onkin iloittu verkossa ja tehty muiden muassa uusia brutaaleja tappokohtauksia.

Justin Bieber CSIKuva: CBS