Lady Gaga järjesti jymy-yllätyksen häntä itkettäneelle nettisensaatiolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme muutama päivä sitten, kuinka kymmenvuotias filippiiniläissyntyinen Maria Aragon julkaisi verkossa oman versionsa Lady Gagan uudesta Born This Way -kappaleesta, ja kuinka Lady Gaga kertoi esityksen saaneen hänet itkemään vuolaasti.

– En lakkaa itkemästä kun katson tätä. Tämän takia minä teen musiikkia. Hän on tulevaisuus, Lady Gaga kehui tytön esiintymistä.

Video teki Winnipegissä nykyisin asuvasta pikkutytöstä hetkessä julkkiksen, ja nyt Lady Gaga on päässyt ”kostamaan” itkettämisensä. Maria Aragon oli nimittäin perjantaina torontolaisen Virgin Radion aamuohjelman haastateltavana, kun toimittaja kertoi hänelle jymy-yllätyksen. Hänellä oli nimittäin toisella linjalla itse Lady Gaga, jonka kanssa tyttö pääsi juttelemaan.

Pikkutyttö purskahti nyt vuorostaan itkuun ymmärrettyään, että hänen idolinsa oli langan toisessa päässä vain häntä varten. Lady Gaga kertoi tytölle vuodattaneensa itse ilon kyyneliä hänen esitystä katsellessaan. Hän kehui esityksen olleen niin kaunis ja puhdas, että se kiteytti syyn miksi kappale oli alunperin tehty. Yllätykset eivät loppuneet kuitenkaan vielä sihen, sillä radiokanava ilmoitti lennättävänsä tytön Lady Gagan keikalle Torontoon ja Lady Gaga pyysi tyttöä esiintymään kanssaan lavalla!