Dramaattinen kolarisuma NASCAR-autokisoissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuululla Daytona International Speedway -radalla Floridassa nähtiin perjantaina jälleen kauhun hetkiä, kun autokilpailuissa tapahtui ikävä joukkokolari. Yhden auton hallinnanmenetyksen johdosta yhteensä kaksitoista autoa vaurioitui hurjan näköisessä kolarisumassa.

Kuin ihmeen kaupalla kukaan kuljettajista ei loukkaantunut Nascar Camping World Truck Series -kilpailussa sattuneessa rytäkässä. Tilanne sai alkunsa, kun Travis Kravilin autosta puhkesi ilmeisesti rengas ja se kääntyi poikittain radalle muiden autojen eteen.

Ron Hornaday Juniorin ohjastama auto numero 33 syttyi palamaan, mutta liekit saatiin pian sammumaan. Ei liene epäselvää, että juuri kolareita ihmiset lähtevät tämänkaltaisissa kilpailuissa katsomaan, mutta aivan näin suurta kolaria harvoin nähdään. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

Kuva: Speed En Vivo Ao Vivo