Munamies : Pidä huolta

Singlet · Stara.fi

MTV3-kanavan suosittu Putous-ohjelma on toisella tuotantokaudellaan nostanut jälleen uuden sketsihahmon suomalaisten suursuosioon. Riku Niemisen esittämä Munamies villitsee parhaillaan samaan tyyliin kuin Marja Tyrni viime vuonna. Muutenkin suunnitelmat menevät pitkälti samaa rataa, sillä Munamies julkaisee toukokuussa esikoisalbuminsa, jolta saadaan nyt maistiaisena single.

Munamies esitti Pidä huolta -esikoissinglensä televisiossa yhdessä Rajaton-lauluyhtyeen kanssa. Kappale on suurimmalle osalle suomalaisia tuttu myös television taannoisesta mainoskampanjasta. Niemisen roolihahmon laulutaitoja ei ole ollut syytä epäillä sen jälkeen, kun Munamies esitti taannoin Putous-ohjelmassa upean tulkinnan klassisesta italialaisesta Con Te Partiro -kappaleesta alkuperäiskielellä.

Munamiehen sinkku on hänelle varsin hyvin sopiva valinta, sillä aina yhtä positiivinen sketsihahmo levittää tälläkin kappaleella kuulijoille iloa ja hyvää tuulta. Yksin Munamiehen laulamana kappale ei välttämättä olisi kantanut, mutta Rajaton tuo siihen dynamiikkaa ja leppoisaa accappella-tunnelmaa. Tämä kappale tuo väkisinkin hymyn huulille, vaikka kovin suuresta hitistä ei välttämättä olekaan kyse.

Pisteet 3/5