Rihannan rinnat hädin tuskin piilossa musiikkividella – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna oli helmikuun alussa otsikoissa uuden S&M-musiikkivideonsa merkeissä. Rohkea video nimittäin kiellettiin lukuisissa maissa ja monissa muissa sille asetettiin 18-vuoden ikäraja ja sitä kiellettiin esittämästä päivisin.

Nyt kaunotar nähdään myös toisessa musiikkivideossa, kun hänet nähdään seksikkäässä paljastavassa asussa Kanye Westin All of the Lights -videolla

Rihanna Kanye West All of the LightsKuva: Island Def Jam

Rihanna Kanye West All of the LightsKuva: Island Def Jam

Rihanna Kanye West All of the LightsKuva: Island Def Jam

Viime viikolla tunnettu amerikkalainen muotikuvaaja David LaChapelle ryhtyi väittämään, että rihannan S&M-video perustuu hänen valokuviinsa. LaChapelle on asiasta niin varma, että hän jätti asiasta haastehakemuksen tuomioistuimeen. Lukuisille tunnetuille lehdille supertähtiä kuvannut LaChapelle toteaa oikeuteen jättämissään asiakirjoissa, että videon konsepti, tunne, värit, teema, asetelmat, lavasteet ja valot ovat peräisin hänen töistään. Nyt hän vaatii oikeudessa korvauksia työnsä luvattomasta käytöstä.