Uskomaton koripallotemppu villitsi supertähdet ja katsojat

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkko suorastaan pullistelee videoita, joissa maailmankuulut koripallotähdet tekevät toinen toistaan uskomattomampia temppuja. Usein näyttävimmät tempaukset osoittautuvat ikävä kyllä tekaistuiksi. Nyt aitojen temppujen joukkoon on saatu näyttävä lisä.

Viikonloppuna vietettiin perinteistä NBA All Star Weekend -teemaviikonloppua, jonka puitteissa myös muiden muassa teinitähti Justin Bieber pääsi kentälle tönittäväksi. Hän kaatuikin kerran varsin näyttävästi ja toisella kertaa sai hieman osumaa olkapäästä. Nyt otsikoissa on kuitenkin Bieberin sijaan koripallotähti Blake Griffin, joka on villinnyt näyttävällä tempullaan sekä yleisön että yleisön joukossa olleet supertähdet.

Katsomossa olivat muiden muassa Spike Lee, John Legend ja P. Diddy, kun Blake Griffin esitteli taitojaan hyppäämällä henkilöauton yli ja tekemällä siinä sivussa näyttävän korin. Jopa hänen maailmankuulut kollegansa Kobe Bryant ja Kevin Garnett olivat ihmeissään moisesta.