Keppi lävisti kilpapyöräilijän jalan – polki maaliin kolmantena! Katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Kilpapyöräilyä pidetään vaarallisena lajina lähinnä ulkona harrastettuna, sillä esimerkiksi Ranskan ympäriajossa on tapahtunut monia vakaviakin onnettomuuksia. Nyt on kuitenkin saatu huomata, että sisäradallakaan kyse ei ole aivan vaarattomasta lajista.

Track World Cup -kilpailuun Manchesterissä osallistunut 23-vuotias malesialainen kilpapyöräilijä Azizulhasni Awang oli mukana vaarallisen näköisessä joukkokaatumisessa, jossa suurin osa radalla kisanneista kaatui. Awang nousi kuitenkin nopeasti pystyyn ja takaisin pyöränsä päälle, ja polki lopulta maaliin kilpailun kolmantena.

Vasta myöhemmin selvisi, että kaikki ei ollutkaan hyvin. Awangin pohkeen sisään oli nimittäin kaatumisessa joutunut ihon lävistänyt noin 20 senttinen puutikku, joka oli todennäköisesti irronnut rytäkässä kilparadan lattiasta. Malesian joukkueen valmentaja John Beasley on sittemmin pahoitellut että patisti suojattinsa takaisin pyörän selkään, mutta todennut, että hän ei nähnyt jalassa ollutta suurta puutikkua.