Shokkivideo: Applen Steve Jobs ei ollut pysyä pystyssä syöpäklinikalla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elektroniikkavalmistaja Applen toimitusjohtaja Steve Jobs on ollut jo vuosien ajan sairauskohun keskiössä. Hän jäi sairauslomalle tammikuussa, jolloin alkoivat spekulaatiot johtajan terveydentilan vakavasta heikentymisestä. Nyt asiaan on saatu mahdollisesti vahvistus tuoreesta paparazzivideosta.

Radar Online on nimittäin julkaissut videon, jossa 55-vuotias Steve Jobs on poistumassa Stanford Cancer Center -syöpäklinikalta Palo Altossa, Kaliforniassa. Riutuneen näköinen teknologiaguru pysyy hädin tuskin jaloillaan kävellessään horjuvin askelin autoonsa. Lisäksi hän sai autonsa oven auki vain vaivoin ja joutui keräämään voimiaan ennen sisään astumistaan. Katso video tästä.

Applen menestys on ollut pitkälti juuri Jobsin ansiota, joten hänen terveydentilallaan on suuri merkitys yhtiön tulevaisuudelle ja muiden muassa osakekurssille. Sairauslomalle jääminen pudotti taannoin kurssia selvästi. Appleltä vaaditaan lisätietoa johtajansa terveydentilasta huomenna keskiviikkona järjestettävässä tilaisuudessa. Tuoreen kohuvideon perusteella raportti ei ole välttämättä kovin positiivinen.