Beyonce ihonväri tummennettiin lehden kanteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monimiljonääri ja supertähti Beyonce Knowles on naimisissa maailman suosituimpiin hiphop-tähtiin lukeutuvan Jay-Z:n kanssa. Beyonce on mukana myös ohjaaja-tuottaja Clint Eastwoodin uusimmassa A Star Is Born -elokuvassa, josta Beyoncelle annettiin päärooli.

Nyt Beyonce on kuitenkin aiheuttanut kohua tuoreella kuvallaan, joka on julkaistu ranskalaisen L’Officiel Paris -lehden kannessa. Hänen ihoaan on nimittäin tummennettu meikeillä huomattavasti, ja se ei ole ollut mustaihoisten mieleen. Tapaus on nimittäin heti tuoreeltaan aiheuttanut runsaasti paheksuntaa. Lehti on joutunut selittelemään tapaustaan, ja se julkaisi asiasta myös tiedotteen.

– Tässä on kyse afrikkalaisille juurille palaamisesta, kuten kuvasta voidaan huomata. Siksi hänen kasvonsa on vapaaehtoisesti tummennettu. Kaikki loputkin kuvat julkaistaan lehden keräilyversiossa tämän kuun lopussa, lehti kirjoitti.

Katso kuvat artikkelin yllä olevasta videosta.

Beyonce

Työkiireidensä ohella Beyonce on jaksanut ylistää puolisoaan Jay-Z:tä, jonka kaunotar kertoo olleen hänen ensimmäinen todellinen rakastajansa. 29-vuotias supertähti paljasti seurustelleensa elämänsä aikana vain kaksi kertaa, mutta ensimmäinen kumppani ei ollut se oikea. Samalla hän paljasti menettäneensä neitsyytensä vasta nykyiselle rakkaalleen.