Viisivuotias tyttö ihastuttaa: ”Ensin työpaikka ja sitten vasta naimisiin”

Nettivideot · Stara.fi

Vanha sanonta kertoo, että totuus kuullaan lasten suusta. Näin on ehkä tälläkin kertaa käynyt, kun viisivuotias tyttö latelee parhaillaan elämän perustotuuksia hellyttävässä YouTube-videossa.

Hän ilmoittaa kuvaajalle tomerasti, että hän ei ole menossa naimisiin mielen kanssa ellei hänellä ole sitä ennen töitä. Pikkuneito korostaa kantaansa toteamalla vielä, että häitä ei tule, vaikka mies niin haluaisi.

– Jos mies sanoo, että en juokse perässäsi niin ok, sitten etsin toisen miehen. Tämä on minun elämääni. En tee mitää hänen hyväkseen ellei minulla ole töitä.

Kyseinen video on ote 15-minuuttisesta videosta, jossa pikkutyttö kertoo 11-vuotiaalle isosiskolleen, ettei hän aio antaa kenenkään tulla hänen ja tavoitteidensa väliin. Pikkuneiti on kateellinen isosiskolleen, koska tämä on päässyt laulajana esiintymään jopa televisioon.