George Clooney paljasti: ”Olen käyttänyt liikaa huumeita ja naisia”

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Näyttelijä George Clooney on kasvattanut itselleen vuosien mittaan maineen kovana naistenmiehenä. Useita kaunottaria vierellään elämänsä aikana viihdyttänyt näyttelijä on julkisuudessa vannonut astumasta enää avioliittoon saati hankkimasta lapsia.

Tällä hetkellä Clooney seurustelee vakaasti Elisabetta Canalis -nimisen kaunottaren kanssa. Clooney on näyttelemisen ohella tunnettu myös poliittisista näkemyksistään sekä humanitäärisestä työstään. Mies on hyödyntänyt julkista asemaansa hyväntekeväisyyden nimissä kiinnittämällä median huomion moniin maailmassa vallitseviin epäkohtiin.

Politiikasta kiinnostunut näyttelijä ei silti aio ryhtyä seuraavaksi Arnold Schwarzeneggeriksi astumalla poliitiikan maailmaan, sillä Clooneyn itsensä mielestä hän ei ole tarpeeksi puhtoinen poliitikoksi.

– En ole elänyt elämääni politiikkaa ajatellen oikein. Olen harrastanut Seksiä liian monen naisen kanssa ja käyttänyt liikaa huumeita. Ja se on totuus, George Clooney sanaili Newsweek-julkaisun haastattelussa.

49-vuotias Clooney on tehnyt jo pitkän uran näyttelijänä. Suuren kansan tietoisuuteen Clooney nousi vuonna 1994 alkaneen suositun Teho-osasto -sarjan myötä. Viime vuodet näyttelijä on keskittynyt lähinnä elokuviin ja kunnostautunut näyttelemisen lisäksi myös ohjaajana. Seuraavan kerran Clooney nähdään valkokankaalla vielä tämän vuoden puolella elokuvassa The Descendants.