Liian innokas rallikuski teki emämokan – yleisö hämmästyi – katso

Nettivideot · Stara.fi

Rallin maailmassa on totuttu näkemään aika ajoin vauhdikkaita ja vaarallisiakin ulosajoja, joita moni rallikatsoja saapuu paikan päälle katsomaankin. Television rallilähetyksissä ja erityisesti verkossa koosteet näistä ulosajoista ovat saavuttaneet niin ikään suuren suosion.

Nyt verkossa on kuitenkin julkaistu myös hieman toisenlainen rallivideo. Sekin alkaa lievällä ulosajolla, kun auton perä lähtee loivassa kaarteessa luisuun ja nokka menee ojan puolelle. Auto saadaan kuitenkin nopeasti takaisin tielle kartanlukijan ja parin katsojan voimin.

Varsinainen yllätys tapahtuu kuitenkin vasta sen jälkeen, kun liian innokas kuljettaja lähtee kaasuttelemaan erikoiskoetta ilman kartanlukijaa. Kartturi jää tyrmistyneenä ihmettelemään tilannetta, kunnes lähtee juosten auton perään.