Miljonääriäitien kustannuksella parodiaa

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen televisiossa puhutti taannoin realitysarja, jossa seurattiin kahden suomalaisen ”miljonääriäidin” elämää Espanjassa. Neitokaisten tarinan todenperäisyys asetettiin useaan kertaan kyseenalaiseksi, ja lähes 90 kyselyyn vastanneista ei uskonut tarinaan.

Ruotsalaiset televisiokatsojat ovat saaneet seurata jo parin vuoden ajan saman ohjelmaformaatin sikäläistä versiota, jossa esiintyvät tähdet ovat olleet aitoja miljonäärejä. Nyt Suomessakin nähtävän sarjan ensimmäisellä tuotantokaudella seurattiin muiden muassa Anna Ankan ja hänen perheensä elämää luksuskartanossa.

Sarjan suomalainen versio sai aikanaan oman parodiansa verkkoon, ja luonnollisesti sellaisia löytyy myös ruotsalaisesta versiosta. Äskettäin Suomessa ryhdyttiin esittämään Ruotsin miljonääriäidit -sarjan toista tuotantokautta, ja samalla myös sarjan parodiat ovat saaneet runsaasti myös uusia katsojia.